TRENDS

2 000 m² pure beleving

In onze showroom stellen wij alles in het werk om u te begeleiden bij uw keuzes. Onze inspiratieruimte van niet minder dan 2.000 m² wordt geregeld heringericht om u de laatste nieuwe trends te tonen.MERKEN

en zoveel meer

Op onze merkenpagina en bij producten geven wij een overzicht van ons aanbod. Een zeer grote selectie hiervan tonen wij in onze showroom. Tijdens uw bezoek kan u uitgebreid de tijd nemen om te testen en te keuren. Is deze keuze niet toereikend? Geen nood, wij vinden een oplossing om u verder te helpen. Onze toegevoegde waarde ligt onder andere in maatwerk, hierin zijn wij ijzersterk. Een uniek product, dat vindt u bij ons.

 

 DETAILS

maken een project uniek

Eenmaal een basiskeuze gemaakt gaan wij samen met u aan de slag om de juiste kleuren en bekleding te kiezen. Hiervoor beschikken we over een zeer uitgebreid aanbod stoffen, (kunst)leders en afwerkingsmogelijkheden. Met zo een uitgebreide selectie wordt ieder interieur uniek!
DUIDELIJK

antwoord op al uw vragen

Tijdens uw bezoek nemen wij de tijd om bij een kop koffie te luisteren naar uw noden. Aansluitend kunnen wij u gedetailleerd informeren over producten, prijzen en onze onderscheidende aanpak.

 

 
EEN GOEDE INRICHTING

begint bij Roex

Onze showroom is iedere werkdag open voor professionelen. Om u optimaal te kunnen helpen raden wij aan om een afspraak te maken. In de buurt zonder afspraak? Spring dan zeker even binnen. Een bezoek aan de showroom helpt om de juiste keuze te maken, aansluitend komen we graag ter plaatse om de verdere details te bespreken.TOT BINNENKORT


ROEX BVBA

Industrieterrein Teutelberg
Meerkensstraat 24
3650 Dilsen-Stokkem
T +32 89 79 12 57
F +32 89 79 12 58
E info@roex.be

 

SHOWROOM

OPENINGSUREN
ALLEEN OP AFSPRAAK
maandag - donderdag
9.00 - 12.00 & 13.00 - 17.00

vrijdag
9.00 - 12.00 & 13.00 - 16.30